Back to All Events

Yin - grundkurs


  • Love Yoga 6 Sveagatan Umeå, Västerbottens län, 903 27 Sweden (map)

In the silence of your bones and eyes, forgotten magic sits an waits for fire......

Vad tycker vi är de viktigaste komponenterna i konsten att kunna lära ut yinyoga? Svaren på den frågan har legat som grund när vi nu satt ihop en kurs som riktar sig till dig som vill kunna förmedla yinyogans viktiga budskap och guida egna grupper. Den här kursen passar också dig som vill fördjupa dina egna kunskaper för en hemmapraktik.

Vi går bland annat igenom: - Komponenterna i yinyoga - Fashia & Bindväv - Grundläggande TCM - Mindfulness - Positioner & Alternativ - Nervsystem I den här grundutbildningen får du lära dig de vanligaste yinpositionerna samt de viktigaste positionerna för varje meridianpar.

Earlybird 3900 om du bokar och betalar innan 30 Maj 2019. Investering 4500 kronor. 16 timmar lärarledd och 10 timmar hemstudier. I utbildningen ingår en manual. Hälsosamma snacks under dagarna för att hålla energinivån uppe. Schema: Fredag 14 - 18 Lördag 10 - 17 Söndag 9 - 16

Agnetha Lindgren: Agnetha fick upp ögonen för den yogiska vägen för 20 år sedan. En väg som har varit händelserik, lärorik, berikande och livsbejakande men även stundtals turbulent, omtumlande och mödosam. "Men varje sten jag lyft på har genererat mer lycka, glädje och harmoni och bidragit till större lugn, ökad tillit och förståelse. Den yogiska vägen har även lett mig in mot ayurveda, aromaterapi, zenmeditation mm. Just Yinyogan har hjälpt mig oerhört mycket i arbetet att läka och bli fri från spänningar och stress. Yoga really works! Jag talar av egen erfarenhet, med otaliga timmar på mattan och i livets villervalla."

Maria Östlund: "Vi kan genom upplevelser i närvaron av oss själva lära oss att vara här och nu, på ett sätt som möjliggör för oss att se vad som händer på vår insida. Yinyoga är för mig en av de bästa platserna för reflektion och återhämtning."

Love Yoga är ett ställe att mötas utan prestationer, titlar och stress. Ett ställe för reflektion, rörelse och kärlek. Varmt Välkomna!


Earlier Event: August 4
Ögon av ljus- chakra workshop
Later Event: September 2
Virya Rehabyoga - Din fungerande rygg