Back to All Events

Hipomania!

Josephine Selander, viryayogans grundare och ägare av Nordiska Yogainstitutet kommer till Umeå. En sann inspirationskälla med stor kunskap om såväl yogans filosofi som om biomekanik och asana. Boka din plats innan de tar slut!

Om workshopen:
Bäckenet är minst sagt en central del av kroppen, och de muskler som är kopplade till höfterna påverkar ryggen, stabilitet i kroppen och till och med andningen. Under den här kvällen utforskar vi hur vi kan jobba med höfterna för att komma åt såväl stabilitet i bål, som att hitta tekniker för att slippa onödiga ryggsmärtor.

Josephine Selander är grundaren till viryayoga och Nordiska Yogainstitutet. Hon har skrivit ett flertal böcker inom yoga; Våga yoga, Dynamisk yoga, Yoga från insidan, Yoga och ACT m fl. Läs mer om Josephines gedigna bakgrund på Nordiskyoga.se.

Earlier Event: May 11
Reiki II
Later Event: May 17
Kakaoceremoni