Back to All Events

Breathwork ceremony for the new moon

Breathwork är en teknik för självläkning och närvaro. Under nymånen är det en fin tid att sätta intentioner och påminna sig om närvaro och vad det är du vill ge näring till i just ditt liv.

Här får du möjlighet att med ditt andetag rena den emotionella kroppen från blockerad energi. Med intelligensen i ditt andetag så skapar utrymme i din kropp och i ditt hjärta till det som behöver få rum att växa. Med nymånen som går in i Vattumannen ombeds vi att hitta vår fokus - grunda oss tillbaka till det här nuet och påminna oss om vem vi är.

Breathwork är en aktiv meditationsteknik som använder andetaget för att rensa kroppen från känslomässigt skräp. Denna två stegs Pranayam rör upp och ut emotionell energi och underlättar för att frigöra starka känslor som ilska och sorg. Det gör att du känner dig mjukare, öppen och lättare.

Breathwork kan förändra djupt programmerade känslomässiga mönster, depression, ångest, koppla dig till din intuition, hjälpa dig att komma åt din kreativitet och öppna ditt hjärta till att känna en ökad tacksamhet och självkärlek. Det är en självläkande teknik som har förändrat liv och är ett effektivt sätt att känna sig ren och ny.

Ceremonin leds av Maria Östlund som utbildat sig hos David Elliot.

Earlier Event: January 25
Kakaoceremoni
Later Event: February 9
February Lights