Back to All Events

Långyin - Recharge

I slutet av februari börjar vi få se allt mer av solens värmande stålar och hoppet om en kommande vår väcks till liv. Samtidigt så är vi här i norr medvetna om att det är rätt länge kvar tills vi kan hänga undan vinterjackan. Den här tiden på året kommer ofta upplevelsen av att känna sig lite utarmad, både till kropp och själ. Yin-perioden börjar sakta ebba ut och ökad Yang gör att vi börjar längta efter mer energi, värme, kraft och rörelse - att få vakna till liv efter en lång period av mörker och kyla.

Under 2 timmar under takåsarna i vår mysiga studio kommer Du att få göra Yinyoga, arbeta med mjuka rörelser, andningsövningar och en meditation som just stimulerar energi, väcker livsvilja, kraft och inspiration.

Lördag 23 feb 9.30-11.30

Lärare: Agnetha Lindgren

Pris: Långklassen kostar 300 kronor.
(Har du Love Truly ingår den, med Love Basic 150:-

Earlier Event: February 18
Yoga, Strength & Science
Later Event: March 8
Breathwork for women