Back to All Events

Deep Rest - Helig vila


Välkommen till Deep Rest - Helig vila som är en serie av tre läkande helger som bjuder in till total avslappning. När vi öppnar dörren för vila öppnar vi också dörren till en djupare kontakt med oss själva. Här kan vi koppla upp oss till vår källa för näring och ge vårt nervsystem en välbehövlig återhämtning. Här får du utforska din inre terräng med återhämtande positioner, meditation och andningsövningar. Under helgerna får du lära dig om hur avsiktlig vila kan hjälpa dig, hur du kan anpassa dig till månens faser och hur beröring kan öppna upp för en djupare vila. Du får helt enkelt lära dig hur du kan vila och hantera det som sker när du stannar upp.

𓆚 Deep Rest + Inner terrain (nervsystem, hjärnvågor och hjärnvila, andetagets funktion och läkande efftekter) Lör-Sön 21 + 22 September 9-17

𓆚 Deep Rest + Layers of connection (elementär natur, koshas och energikroppen) Lör-Sön 19+20 Oktober 9-17

𓆚 Deep Rest + Moon Club + Hands on (hur vi vilar i månens faser och tar hjälp av beröringens kraft.) Lör-Sön 9+10 November 9-17

För alla 3 helger betalar du 6900:- Delbetalning 4 månader 1450:- (spara 300 genom att betala allt nu) Anmälan är bindande.

Har du gått alla tre helger så har du en bra verktygslåda för dig själv och för att dela med dig till andra av Restorativeyogans läkande effekter. Under varje helg får du praktisera mycket, lyssna på föreläsningar, reflektera i skrivövningar. Ett kompendium med positioner och teori samt en spellista ingår till varje tillfälle.


Earlier Event: September 2
Virya Rehabyoga - Din fungerande rygg
Later Event: October 4
Breathwork for breaking free