Back to All Events

Lektioner i självkärlek


By doing what you LOVE 

you INSPIRE and AWAKEN 

the HEARTS of others.

Välkommen fria varelse till en cirkel för att lära dig lyssna in och manifestera det du behöver för att må bra. Du får under den här kursen öva på att hitta din egen medicin och öka din intuitiva förmåga. Under 9 veckor får du tillsammans med andra kvinnor jobba med att komma ihåg vem du är och var du är påväg. Efter du har avslutat kursen kommer du ha ett välfyllt förråd med tekniker för närvaro, lugn och självårdsritualer.

Vi kommer med hjälp av meditation, Yinyoga, skrivövningar, kreativa övningar och Breathwork jobba utifrån teorin att vi består av lager. Genom självreflektion och övningar kommer du bli mer medveten om var din begränsningar och blockeringar sitter. 

Vid varje tillfälle vi möts presenterar jag ett specifikt tema. Vi startar och slutar alltid med en ceremoni.

Jag vill att du ser det här som en helig tid och plats. En stund för dig själv att fånga dina drömmar och få en klarhet i vad du faktiskt vill här i livet. En plats för att komma ihåg det vackra med att vara just du.

Maria Östlund är en intuitiv guide, erfaren yogalärare med dynamisk yoga, yin och restorative som främsta verktyg, Breathworkguide, holistisk hälsocoach och utbildad i Reiki och beröringens kraft.

Investering: 1800 kronor, delbetalningsalternativ finns.

 I kursen ingår;

  • det material du behöver.

  • en välkomstgåva.

  • 30 minuter distansreiki.

  • 5 träffar på Love Yoga (varannan vecka med start 7 Oktober. )         

  • 4 uppgifter / videos online. (måndagar varannan vecka)

  • Du kommer få en uppgift att göra hemma efter varje tillfälle.

Earlier Event: October 5
REIKI training level 1
Later Event: October 12
Breathe & Restore