Back to All Events

Vackra Chakra

ChakraYoga är en Kundalini och Hatha Yoga inspirerad kurs med fokus på våra energihjul (chakran) med hjälp av andetaget asanas och medtiation.
Målet med denna yogakurs är att hitta balans och trygghet I vår energikropp. Vi finner åtta stora energihul längs ryggraden från svanskotan upp till hjässan. Varje energihul representeras av olika element, färg och egenskaper.
Kursen är 8 veckor lång och vid varje tillfälle vi träffas kommer vi att fokusera på ett chakra. Du kommer få lära dig egenskaper, färger och vibrationer om varje chakra och hur du vänder ditt sinne sinne inåt, samt lära oss av betraktaren som finns inom oss.

Denna yogakurs är för dig som vill lära känna och expandera förståelsen om din energi kropp. Utöver yoga och meditation kommer vi att dansa och uttrycka kroppen med hjälp av rörelser och intuitiv dans.

Lärare: Johanna Hari Sant Kaur Cederstam
Torsdagar 19.00-20.30
Från 10/10-5/12 (Uppehåll tors 24/10) - 8 tillfällen

Earlier Event: October 9
Healing Circle
Later Event: October 12
Breathe & Restore