Back to All Events

Långyin - Back to healthy routines

Välkommen till en långklass med YINYOGA och YOGA NIDRA för att balansera mjältens och magens meridiansystem. Förhoppningsvis går Du härifrån med lugnt och balanserat sinne, klarhet i tanken, balanserade känslor och med en känsla av lätthet.  

Kinesisk medicin menar på att när mjältens funktioner är balanserade så upplever Du god aptit, stark matsmältning och bär känslan av vital energi. När mjältens funktioner är försvagade och ur balans kan Du uppleva uppblåsthet, sura uppstötningar, trötthet, diarré och dålig aptit.
Kanske är det det sistnämnda som klingar mer bekant så här efter helgdagar med mycket mat, soffhäng, serietittande och kanske mindre aktivitet. Just att överbelasta mjältens merdiansystem med för mycket av det goda, mat och dryck såväl som andra intryck, gör Dig tung, slö, oklar i tanken och splittrad känslomässigt.


Söndag den 6 januari 9.30-11.30

Lärare: Agnetha Lindgren

Långklassen kostar 300 kronor. 
(Har du Love Truly ingår den, med Love Basic 150:-)

Max 20 personer. Anmäl dig via Glofox.

Earlier Event: December 31
Nyårsyoga
Later Event: January 11
Yinutbildning - De fem elementen