Back to All Events

Compassion & Yoga

  • Love Yoga 6 Sveagatan Umeå, Västerbottens län, 903 27 Sweden (map)

Välkommen till en workshop där du får ge dig själv kärlek och omtanke, genom yogapositioner hämtade från yinyoga och restorative yoga, genom andningsövningar och genom loving kindness/compassion-meditation. Under workshopen kommer du att få fördjupa dig i självmedkänsla och få lära dig hur du kan öva upp din medkänsla till dig själv.

Vi lär oss att praktisera yoga som ett sätt att bemöta oss själva och andra med mer vänlighet, omsorg och förståelse. Kom som du är och möt dig själv där du är, i en atmosfär av värme, acceptans och tillit.

Workshopen leds av yogaläraren och psykologstudenten Hanna Johansson. En workshop där den uråldriga läkande praktiken av yoga vävs samman med modern evidensbaserad psykologi. Hanna har flertalet utbildningar i yoga, yinyoga, restorative yoga och meditation med sig, och brinner för att väva ihop psykologins vetenskap med yogans visdom.

” Love, compassion and kindness are the anchors of life”

Earlier Event: March 23
Reiki Level 1