Back to All Events

Ögon av ljus- chakra workshop

Välkommen till en fördjupning i din energikropp. Du kommer att få utforska dina ögon av ljus med ljud, visualisering och rörelse. Observera att det här är inte en klassisk chakraworkshop utan jag utgår från en äldre tantrisk praktik som ifrågasätter mycket som nutida texter påstår som sanningar.

𓁿 Maria guidar dig genom ett mjukt flöde där du får utforska och uppleva den subtila kroppen och dina chakran. Under klassen får du öva på att utforska och förkroppsliga nätverket av energi som finns inom dig - det som harmoniserar och vibrerar med resten av världen. 

𓁿 Den här sommarkvällen får du i lugn och ro landa i kroppen och bjuds in till att skapa balans i dina chakran. 

𓁿 Under klassen får du också räkna ut ditt chakra, och chakrat där du är nu i livet - utifrån tantrisk numerologi.

"Everything is energy, and that is all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you can not help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. It is physics." - Albert Einstein

4 Augusti 17.00-19.30 450 kronor. 

Klassen leds av Maria Östlund.

Anmälan till loveyogaumea@gmail.com eller via Glofox.

Later Event: August 9
Yin - grundkurs