Back to All Events

Eyes of light - chakra workshop

𓁿 VĂ€lkommen till en fördjupning i din energikropp och ditt chakrasystem. Med mantra, meditation, pranayama och asana bjuds du in till att koppla upp dig till energikroppen. Du tas pĂ„ en resa genom ljuskroppen, dĂ€r dina energicenter/chakran er som dina ögon av ljus.

𓁿 Maria guidar dig genom ett restorativt flöde dĂ€r du fĂ„r utforska och uppleva den subtila kroppen och dina chakran. Under klassen utforskar vi nĂ€tverket av energi som finns inom dig - det som harmoniserar och vibrerar med resten av vĂ€rlden. 

𓁿 Den hĂ€r vintermorgonen fĂ„r du i lugn och ro landa i kroppen och bjuds in till att skapa plats för balans i dina chakran. 

𓁿 Under klassen fĂ„r du ocksĂ„ rĂ€kna ut ditt chakra, och chakrat dĂ€r du Ă€r nu i livet - utifrĂ„n tantrisk numerologi.

"Everything is energy, and that is all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you can not help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. It is physics." - Albert Einstein

24 november 10.00-13.00 450 kronor. 
IngÄr för dig med Love Truly kortet. 300 kronor för dig med Love Basic kortet.

Klassen leds av Maria Östlund.

AnmÀlan till loveyogaumea@gmail.com eller via Glofox.

Earlier Event: November 21
FULLMÅNECEREMONI