Back to All Events

Sound Bath & Sound Yin


Välkommen till en läkande fredagskväll och lördagsmorgon med ljudbad och yinyoga. En av det vanligaste källorna till disharmoni i våra kroppar är stress. Soundhealing hjälper oss att komma in i en sinnesstämning där vi kan vila, återhämta, känna in våra kroppar och varva ner. 
Frekvenser och vibrationer som används stämmer kroppen som ett instrument från disharmoni till harmoni. 

FREDAG 18-20.00

Sound bath: 
Julia guidar dig genom en kort meditation innan du får lägga dig ned i vila och ta emot helande ljud och frekvenser. Julia använder både sin röst och olika instrument under kvällen. 

Ta på dig bekväma mjuka kläder.

Vad är ett soudbath/soundhealing?
En av det vanligaste källorna till disharmoni i våra kroppar är stress. Soundhealing hjälper oss att komma in i en sinnesstämning där vi kan vila, återhämta, känna in våra kroppar och varva ner. 
Frekvenser och vibrationer som används stämmer kroppen som ett instrument från disharmoni till harmoni. 
Ljudet tränger igenom våra kroppar på en mental, fysisk och spirtuell nivå.

Välkommen att utforska den vackra världen av ljud, vibrationer och stillhet.


LÖRDAG 9.30-11.00

Sound yin:
Soundhealing och yinyoga. Ljuden från Julias instrument och röst för oss djupare in yinpositionerna. Under klassen jobbar färdas vi genom kroppen och chakrasystemet från roten i moder jord till universums utslagna lotus. 

Shamanska instrument, throat singing, övertoning, naturljud och andning kommer att leda oss genom kropp och känslor så vi kan landa och möta oss själva i nuet.

Presentation
Julia Nilsson har erbjudit sound healing i Bali Storbritannien, Estland, Portugal och Sverige . Hon bor i Stockholm där hon bedriver grupp och privatsessioner.
Hon använder shamanska instrument såsom singing bowls, havstrummor, shamansk trumma, Percussion instrument , regnrör och vindspel som hon använder intuitivt i varje session. 
Hon använder också sin röst genom toning, tibetansk throatsinging, overtoning och naturljud.


PRIS: 500 kronor för båda klasser / 300 kronor per klass.

Earlier Event: August 31
Handstående Basic - workshop
Later Event: September 15
Yamas&Niyamas - Filosofikurs