Back to All Events

Yin / Metallelementet - Workshop

Under denna tre timmar långa klass guidas Du genom Yin och Restorative positioner och vi ger denna gång Pranayama (andningsövningar) ett lite större utrymme. Klassen avslutas med djupavslappnande Yoga Nidra.

Du kommer att få lära dig om elementet METALL som är ett av den Kinesiska medicinens fem element. METALL elementet står för våra nya idéer och det är här nya känslor föds och börjar anta en form. Ett balanserat metallelement hjälper oss att sätta gränser mellan oss själva och andra människor. De organ som hör hit är lungorna och tjocktarmen.

Hur tar Du bäst hand om dina LUNGOR? Och vad utmärker en METALL personlighet? Kanske känner du igen dig själv eller någon närstående.

Den här klassen passar alla som vill stärka sin förmåga att hålla en god kontakt mellan sitt inre och yttre, boosta sin livsenergi, som vill jobba igenom sina lungor ordentligt, få återhämtning och frigöra spänningar. Under våren kommer vi yoga igenom alla de fem elementen. Visst hänger DU med?

Söndagen den 8 april mellan 09-12, kort paus efter ca 2 timmar.

Har du TERMINSKORT deltar du utan kostnad.

MÅNADSKORT 180:-

Övriga: 350:-

Leds av Agnetha Lindgren. 

Anmälan till loveyogaumea@gmail.com

Earlier Event: March 27
Din intention & Tankens kraft
Later Event: April 13
Efter jobbet på (love) YOGA Luleå