Back to All Events

Vintervilan - Vattenelementet

VINTERN är den årstid som är mest YIN i den kinesiska medicinen. För att harmoniera med vinterns rytm krävs att vi lever långsammare och vänder oss mer inåt. Under vintern ska vi samla kraft som vi sen kan använda när naturen vaknar igen, när våren kommer.
Under denna tre timmar långa klass guidas Du genom Yin och Restorative positioner, balanserande andningsövningar och djupavslappnande Yoga Nidra. Du kommer att guidas genom elementet VATTEN som är ett av den Kinesiska medicinens fem element. VATTEN elementet är sammankopplat med vitalitet, uthållighet och är även vår energireserv. Hur tar Du bäst hand om dina NJURAR? Och vad utmärker en VATTEN personlighet? Kanske känner du igen dig själv lr någon närstående. Den här klassen passar alla som vill stärka sin viljekraft och beslutsamhet, boosta sin livsenergi, få återhämtning och frigöra spänningar. Under våren kommer vi yoga igenom alla de fem elementen. Visst hänger Du med.

18 februari 9-12, kort paus efter ca 2 timmar
Har du terminskort deltar du utan kostnad.
Övriga: 350:

Earlier Event: January 27
Eyes of Light - The magic of chakras
Later Event: February 23
Mysteriet med framåtfällningar