Back to All Events

Yin/Restorative - Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

Vad är egentligen compassion / medkänsla?

Ordet compassion kommer från latinets patiri och grekiskans pathein som betyder:

"genomlida, gå igenom eller erfara."

Att visa medkänsla är att finnas där när en medmänniska genomgår någon slags prövning. Compassion är inte medlidande eller beklaga någons läge. Selfcompassion/ självmedkänsla är alltså förmågan att stötta sig själv när det är tufft på nåt sätt och ge sig lite extra omsorg.

I denna workshop får du jobba med olika verktyg för att i djupet av ditt hjärta utveckla din förmåga till medkänsla, för din egen skull och andras. Vi kommer att använda oss av restorative yoga, yin, andningsövningar, metta bhavana och en hel del chanting. När vi sjunger medkänslans mantra för vi oss från det lilla egoistiska självet mot att ur djupet av våra hjärtan rikta en innerlig önskan om mer kärlek och frid till allt levande omkring oss. Vi påminns om att vi alla är en del av universum och att vi faktiskt positivt kan påverka den värld vi lever i genom vår intention och våra handlingar.

”To radiate more light is the goal of the spiritual path. We illuminate the body as we chant. We can move the emotions of stuckness – fear, shame, guilt and anger– to release the density and carry higher frequencies of light.”

Lärare: Agnetha Lindgren

Pris: 350kr (ingår för dig med Love Truly kort och 20% för dig med Love Basic)

Earlier Event: November 21
FULLMÅNECEREMONI
Later Event: December 14
Breathwork för att väcka ditt hjärta