Back to All Events

Breathwork för att väcka ditt hjärta

”Awake my dear. Be kind to your sleeping heart. Take it out to the vast fields of light and let it breathe”

Välkommen min kära. Kom och lägg dig ner, precis som du är. Ditt andetag kommer att ta dig dit du behöver den här kvällen.

Breathwork är en aktiv meditationsteknik som öppnar upp platser där energi och känslor har stagnerat. Breathwork tar dig ner i kroppen så du kan jobba med det som behöver sköljas ut, rensas upp och väckas till liv Breathwork är en 2-stegs Pranayama.

När? Fredag 14 December 17.30-19.30

Var? Love Yoga, Sveagatan 6

Pris? 250 kronor (ingår i Love Truly, 200 kronor för dig med Love Basic) Max 15 personer.

Maria Östlund är yogalärare, healer och holistisk hälsocoach. Hon guidar dig intuitivt och med värme och kärlek. Du kan känna dig trygg, omhändertagen, sedd och inkluderad. Hennes klasser väcker nyfikenhet för bland annat andlighet, anatomi, kinesisk medicin och andra livsfrågor.