Back to All Events

Urban Yoga Retreat


  • Love Yoga 6 Sveagatan Umeå, Västerbottens län, 903 27 Sweden (map)

-Flödet & Fördjupningen

Känner du att det är dags att hämta ny inspiration och utvecklas tillsammans med andra för att kunna fördjupa dig i din egen yogapraktik. 
Här får du möjligheten att djupdyka i anatomi, asana, filosofi, pranayam och rörelselära. 
Kort och gott hur du kan använda yogans olika aspekter på mattan och i din vardag. 


1-3 December - Filosofi, Sankalpa (Intention) & Rörelselära

Fredag
17.00-20.00
Yogaklass. Yogisk filosofi och historia. En överblick av olika österländska traditioner, synsätt på kropp, sinne och själ. 

Lördag
09.00-17.00
Hur definerar du din egen yoga, dina värderingar och mål utifrån den yogiska filosofin i relation till ditt liv? Under den här dagen pratar vi om hur vi kan applicera yogans filosofi och traditioner till vår vardag. 
Sankalpa - lär dig sätta/skapa din egen intention. Två yogaklasser under dagen.

Söndag
09.00-17.00
Vi utforskar kroppens rörelser inifrån och ut för att hitta kontakt och information i kroppen som behövs för att röra dig som en närvarande enhet.
Hur blir du tryggare med att lyssna in till din kropp? Den här dagen fördjupar vi oss i ämnet att lita på kroppen och sinnet som enhet, samtidigt som vi utforskar inre linjering, gravitation och rymd. Två yogaklasser.
 

Helgen kostar 2450 kronor.


Anmälan: mammasteyoga@gmail.com

Kursen leds av:

Maria Östlund
Maria Östlund är utbildad Viryayogalärare RYT-200, Embodied Mama, Authentic Flow - Vessel, Virya Strength&Mobility. Snake Medicine - restorativeyoga och Rest in power - beröringens kraft. När kursen startar kommer hon också hunnit med fördjupande studier i Embodied Yin.

Nanny-Maja Anderback
Utbildad Virayogalärare RYT- 200, påväg på RYT- 500 och har bland annat utbildningar som Virya rehab och Yogaterapi och Strength&Mobility, Virya Puls. Kandidatexamen i idrottsmedicin. Fysioterapeutstudent. Nanny-Maja kopplar ihop sina kunskaper från idrottmedicin med yoga genom att använda yogan som ett verktyg i rehabiliterande och förebyggande träning. Hon brinner för att hjälpa människor att skapa en funktionell hälsosam kropp utan smärta eller skador. Utbildad idrottsmassör

Anmälan: mammasteyoga@gmail.com