Back to All Events

Explore Your Joints - Workshop

Konsekvenser av våra moderna liv, oavsett om vi idrottar mycket eller har en stillasittande vardag, blir ofta ont i knän, höfter, handleder, axlar eller rygg. Hur kan vi använda oss av kunskap om våra leder, hälsosam rörelselära och styrketräning för att få stöd i rehabilitering och träna skadeförebyggande, med yoga som verktyg? 

Välkommen till en utforskande workshop med fokus på ledhälsa!
Explore your joints är en full dags workshop uppdelad i två block. Du kan delta i båda eller endast förmiddags/eftermiddagsblocket.

Du bör ha erfarenhet av yoga för att delta i denna workshop. 

Lördag 9/12 09:00-16:00

09:00-12:00
Höfter, bäcken och ländrygg

12:00-13:00
Lunch

13:00-16:00
Axlar, skulderblad och bröstrygg

Pris
Heldag: 1000kr
Halvdag: 550kr
Earlybird: 790kr (anmälan innan 1 november)
Om du har terminskort på Love Yoga får du 20% på Orginal priset (kan ej kombineras med Early bird).

För anmälan maila: Loveyogaumea@gmail.com

Denna workshop leds av Gustav Jonsson och Nanny-Maja Anderback

Gustav är psykolog som gör sin PTP i Region Örebro län. Han är också certifierad Viryayogalärare, Virya Rehabyogalärare och jobbar mot sin 500-timmarscertifiering enligt the Yoga Alliance kriterier. Gustav har också utbildning i PT-yoga, Strength & Mobility samt Virya Puls. Tillsammans med Josephine Selander och Robin Tåg har Gustav utvecklat Viryayoga för psykologisk behandling. Gustav har ett stort intresse för buddhistisk filosofi, medveten närvaro och compassion, samt för hur rörelse och yoga kan användas för att öka välbefinnande och hälsa. Gustav är en del av lärarteamet på Nordiska Yogainstitutet och undervisar kurser i Viryayoga på Resilient Yoga and Movement i Örebro. 

Nanny-Maja har yogat själv sedan 15 års ålder och utbildade sig till yogalärare 2011/2012 i Indien. Hon är utbildad Virayogalärare RYT-200h, påväg till RYT-500h och har bland annat utbildningar som Virya rehab, Yogaterapi, Virya Puls och Strength & Mobility. Hon är också en av huvudlärarna på Nordiska Yogainstitutet. Hon har en kandidatexamen i Idrottsmedicin och läser just nu till Fysioterapeut. Nanny-Maja vill koppla ihop sina kunskaper inom idrottsmedicin med yogan genom att använda yogan som ett verktyg i rehabiliterande och förebyggande träning. Hon brinner för att hjälpa människor att få mer kontakt med sin kropp samt skapa en funktionell hälsosam kropp utan smärta eller skador. Nanny-Maja är även utbildad idrottsmassör.

Earlier Event: December 1
Urban Yoga Retreat