Back to All Events

I Hold You Holding Space© 1 day workshop Mia Hozona

"Håller du space" för andra och vill veta mer om konsten att arbeta med att ge utan att själv tömmas på sin energi? Vill du själv lätt och enkelt våga starta systerskapscirklar av community av stöd och närhet runt dig? Längtar du att mötas transparent med dina "kollegor", och växa tillsammans genom att dela allt som är utmanande med att vara lärare/terapeut/coach, lightworker/empat? Och känna dig hållen om ryggen, tanka energi och kraft samtidigt som du lär dig mer om att inte tappa den? 

Mia har skapat endags workshopen I Hold You Holding Space för dig. Du är yogalärare, yogalärarstudent, terapeut, healer, coach eller student i ämnena (eller bara nyfiken på att kliva in i dessa roller). Garanterat går du ifrån dagen med djupare insikter och verktyg i hur du håller space för andra och dig själv. 

Endags workshopen I Hold You Holding Space inkluderar:

Föreläsning och praktik:

- embodiment flow yoga practice med Mia
- vad är det att "hålla space"/what is holding space: föreläsning och inquiry
- hur låter vi bli att ladda ur, att ge för mycket?
- det nya paradigmet: ledarskap utifrån medveten feminin och maskulin energi
- utbrändhet, behövs den i en energimedveten människa? - embodiment övningar i alla ämnen vi utforskar under dagen .

Skapa egna I Hold You Holding Space cirklar: 

- att ladda batterierna, hur gör vi det samtidigt som vi lever i "givande" roller?
- det läkande och stressreducerande i att vara transparent tillsammans med andra (även sina elever!)
- nära(nde) möten och nätverkande i din community
- pausen: på riktigt vår högsta källa till information och intuition
- conscious relationshipping = energibalans mellan dig och elever/klienter
- souldance practice av paus och relation

Dessutom:

- massor av näring och vila tillsammans (den här workshopen är också för dig som egentligen inte orkar gå på workshop!)
- satsang, Q&A

Dagen hålls i huvudsak på svenska.

Om Mia:


MEET MIA

A guide of Consciousness, embodiment, movement and art. Since 1989 she’s devotedly explored and created conscious dance, embodied dance art and yoga, embodied satsang, consciousness studies, meditation and mindfulness.

27 years ago, an irresistable magnetic calling into so many inquiries into her self, her soul and true origins, catapulted Mia into a life long awakening in consciousness, embodiment, movement, and art. Five years with masters in India and Nepal, 20 pilgrimages to Australia, many in California, and since some years with her base in Scandinavia – everyday studies, both in amazing schools of consciousness and ceaslessly in the everyday dance, keeps Mia organically shape shifting and pioneer in her work as a guide of embodied awakeness practices. 

When sitting still in satsang didn’t feel like her natural, playful creative calling, yoga and dance became the main vehicles for expressing her findings. Mia is a certified teacher of Shiva Rea’s Prana Vinyasa® Yoga, certified in Somatic Pilates, Yin Yoga, Restorative Yoga, Hawaiian Healing Massage, Reiki, Zen Coaching, the Bengston Technique, and has studied hundreds of hours of Soul Motion with Vinn Arjuna Martí and other senior dance art teachers around the world. The past couple of years she’s passionately been directing her work into Women’s Circles, Yogini Circles, Women’s Soul Dance, Women’s Soul Coaching, Alignment Coaching, and Women’s Embodied Awakening Processes. 

Always following her highest excitement, Mia’s latest findings seem to revolve around a transformational school including the yoga of intuition, yoga of the soul, alignment and the emotional guidance system for unlocking peoples fullest potential, happiness, meaning, true callings, and excitement about being in their life. 

Mia is founder of Stockholm Prana Flow® Yoga, of Souldance, and of Soul Coaching. She is a co-founder of Move Your Colors (a danceart playshop). She is a spiritual counselor, Soul Coach, healer, writer and lecturer and works primarily in Sweden, Norway and California. 

Mia guides her workshops with her typical depth and the presence which she received from her master teachers Sri HLM Poonjaji and Sri Ramana Maharishi, but with unpredictable shakti presence, musicality, empathy, playfulness, shamanic intuition, beauty and humor. She loves to witness people move deeply into their true selves and find alignment with their Higher Selves, soul, and dreams.


Tid: 26 november kl 10-17
Plats: Love Yoga Umeå
Workshopen kostar: 1190 kr. Vill du gå på båda* workshops under helgen blir priset 2200 kr.

*på lördagen: Embodied Soul Mission & Abundant Manifestation© på länken nedan:

https://www.facebook.com/events/832414376931825/

Anmälan: mammasteyoga@gmail.com

 

INSTÄLLD!!!!!