Back to All Events

Embodied Soul Mission & Abundant Manifestation© with Mia Hozona

Information

Känner du att det finns en mening med att du är här? Längtar du efter att identifiera och/eller förlösa ditt hjärtas absolut djupaste mest innersta längtan: din mening, passion, brusande glädje och excitement över att vara här på Jorden? Skälet till att du bestämde dig för att komma hit...

När vi identifierat vår Soul Mission kan vi undra, men hur kan jag manifestera allt som behövs för detta mitt djupaste kall? Vi utforskar vad som är på riktigt riktigt, med law of attraction. :) Hur kan LOA bli djupare än en affirmationspractice (där du som "hoppas" att det du affirmerar ska ske) och bli din realitet, logik, verklighet? 

Och vad har alignment att göra med alltihopa? Hur alignar du dig själv med HELA dig själv - inklusive ditt Högre Jag? 

Workshopdagen "Vad är din Soul Mission? Manifestation, kraft och längtan!" inkluderar: 

- embodiment flow yoga practice med Mia
- consciousness awakening meditation
- sharing
- föreläsning om Soul Mission, Soul Contract
- utveckla din Intuition (intuitionsgymmet!)
- föreläsning om manifestation (what is it REALLY) och om varför vi manifestera sånt vi inte alls egentligen innerst inne vill
- föreläsning och övningar om alignment
- pengar ihop med andlighet
- praktiska övningar och verktyg för att identifera din Soul Mission, och bli en epic manifestor
- satsang, Q&A
- embodied movement practices of Soul Mission and Manifestation (yoga, authentic movement, witnessing)

Workshopen sker på svenska och engelska.

Tidigare deltagare säger: 

"Jag vill tacka dig för det du delade med dig av till oss, att du samlade oss till det. Hade velat att kvällen skulle ha varit längre, men tydligen var den alldeles tillräcklig för att visdomen skulle landa. Mottaglighet är en stor ingrediens. Och hållandet av cirkeln. Tack. Igen. 
Meditationen i spiraler var så enkel och så kraftfull. Skaket i början underbart. Eftersnacket i slutet när två gått var också ovärdeligt, har längtat efter det, så det kunde jag ha suttit i länge länge. Jag känner att tiden är här. Att dela visdom, kunskap, erfarenheter. Stöd. Alltså jag kan fortsätta hur länge som helst Mia. Jag avrundar här." Nina, Zen Coach

"Känner mig så inspirerad efter vår kväll. I kreativ expansion. I am leveling up to new vibrations. Great stuff you shared! I've heard some of it before, but now from a slightly different angle, with more details that gave me more understanding of the mechanisms and logic behind it. It definite resonated with my soul. Thank you for your willingnes to let it come through you in your engaged, non-judgmental way." Frida, terapeut och utbildare

"Tacksam och totalt omskakad… ♥ 
Kvällen var… fullmatad… oväntad…. omtumlande… frigörande… äkta… innerlig… varm… Jag har sen kvällen varit ja, omtumlad. Som om jag… blivit uppgraderad… Som om jag rycktes upp upp ur min trygga bekväma plats och kastats… in i något… nytt...
Vad vibrerar i mig sen kvällen;
Light worker
Höja min vibration
Veta det jag vet - inte tro, inte längta - utan VETA med hela mig.
Frihet att vara den jag är
Allt finns
All tid är nu" Lotta, terapeut


"Älskade meditationen, som jag fortsatt göra! Och så glad att få det med manifestation beskrivet så att jag kan börja använda det direkt OCH på rätt sätt, tror jag. Du gav många fina citat som jag kommer behålla och återkomma till. Många intressanta diskussioner, tankar och stunder, aha-upplevelser när hjärnan och medvetandet skiftade till en helt ny tankegång! Sen tycker jag du är fantastisk när du håller grupp. Avslappnad, välkomnande, varm, integrerar alla, och en bra balans mellan professionell och ändå personlig å privat." Jessica, skådespelerska

Om Mia: 

MEET MIA
A guide of Consciousness, embodiment, movement and art. Since 1989 she’s devotedly explored and created conscious dance, embodied dance art and yoga, embodied satsang, consciousness studies, meditation and mindfulness.

27 years ago, an irresistable magnetic calling into so many inquiries into her self, her soul and true origins, catapulted Mia into a life long awakening in consciousness, embodiment, movement, and art. Five years with masters in India and Nepal, 20 pilgrimages to Australia, many in California, and since some years with her base in Scandinavia – everyday studies, both in amazing schools of consciousness and ceaslessly in the everyday dance, keeps Mia organically shape shifting and pioneer in her work as a guide of embodied awakeness practices. 

When sitting still in satsang didn’t feel like her natural, playful creative calling, yoga and dance became the main vehicles for expressing her findings. Mia is a certified teacher of Shiva Rea’s Prana Vinyasa® Yoga, certified in Somatic Pilates, Yin Yoga, Restorative Yoga, Hawaiian Healing Massage, Reiki, Zen Coaching, the Bengston Technique, and has studied hundreds of hours of Soul Motion with Vinn Arjuna Martí and other senior dance art teachers around the world. The past couple of years she’s passionately been directing her work into Women’s Circles, Yogini Circles, Women’s Soul Dance, Women’s Soul Coaching, Alignment Coaching, and Women’s Embodied Awakening Processes. 

Always following her highest excitement, Mia’s latest findings seem to revolve around a transformational school including the yoga of intuition, yoga of the soul, alignment and the emotional guidance system for unlocking peoples fullest potential, happiness, meaning, true callings, and excitement about being in their life. 

Mia is founder of Stockholm Prana Flow® Yoga, of Souldance, and of Soul Coaching. She is a co-founder of Move Your Colors (a danceart playshop). She is a spiritual counselor, Soul Coach, healer, writer and lecturer and works primarily in Sweden, Norway and California. 

Mia guides her workshops with her typical depth and the presence which she received from her master teachers Sri HLM Poonjaji and Sri Ramana Maharishi, but with unpredictable shakti presence, musicality, empathy, playfulness, shamanic intuition, beauty and humor. She loves to witness people move deeply into their true selves and find alignment with their Higher Selves, soul, and dreams.


Plats: Love Yoga Umeå
Tid 25 November 10-17
Workshopen kostar 1190 kr och anmäler du dig till båda workshops* går du med rabatt, 2200 kronor för båda. 

*på söndagen: I Hold You Holding Space: 
https://www.facebook.com/events/1944361345839047/

Anmälan: mammasteyoga@gmail.com

Earlier Event: October 22
Workshop Satu Toumela