Breathwork för intuition
Jun
26
5:30 PM17:30

Breathwork för intuition

Med hjälp av en specifik andningsrytm rör du upp och ut emotionell energi och underlättar för att frigöra känslor i kroppen. Det är  också ett effektivt sätt att känna sig mer närvarande, klarare och i bättre kontakt med vad som pågår i den inre världen.

𓆃 Breathwork hjälper dig att komma i kontakt med din intuition. 

 𓆃 Breathwork hjälper dig öppna upp för kreativitet. 

 𓆃 Breathwork hjälper dig att öppna ditt hjärta till att känna en ökad tacksamhet, acceptans och självkärlek. 

View Event →
Ögon av ljus- chakra workshop
Aug
4
5:00 PM17:00

Ögon av ljus- chakra workshop

Välkommen till en fördjupning i din energikropp. Du kommer att få utforska dina ögon av ljus med ljud, visualisering och rörelse. Observera att det här är inte en klassisk chakraworkshop utan jag utgår från en äldre tantrisk praktik som ifrågasätter mycket som nutida texter påstår som sanningar.

View Event →
Yin - grundkurs
Aug
9
to Aug 11

Yin - grundkurs

In the silence of your bones and eyes, forgotten magic sits an waits for fire......

Vad tycker vi är de viktigaste komponenterna i konsten att kunna lära ut yinyoga? Svaren på den frågan har legat som grund när vi nu satt ihop en kurs som riktar sig till dig som vill kunna förmedla yinyogans viktiga budskap och guida egna grupper. Den här kursen passar också dig som vill fördjupa dina egna kunskaper för en hemmapraktik.

View Event →
Deep Rest - Helig vila
Sep
21
to Nov 17

Deep Rest - Helig vila

Välkommen till Deep Rest - Helig vila som är en serie av tre läkande helger som bjuder in till total avslappning. När vi öppnar dörren för vila öppnar vi också dörren till en djupare kontakt med oss själva. Här kan vi koppla upp oss till vår källa för näring och ge vårt nervsystem en välbehövlig återhämtning. Här får du utforska din inre terräng med återhämtande positioner, meditation och andningsövningar. Under helgerna får du lära dig om hur avsiktlig vila kan hjälpa dig, hur du kan anpassa dig till månens faser och hur beröring kan öppna upp för en djupare vila. Du får helt enkelt lära dig hur du kan vila och hantera det som sker när du stannar upp.

View Event →
Lektioner i självkärlek
Oct
7
to Dec 2

Lektioner i självkärlek

By doing what you LOVE 

you INSPIRE and AWAKEN 

the HEARTS of others.

Välkommen fria varelse till en cirkel för att lära dig lyssna in och manifestera det du behöver för att må bra. Du får lära dig hitta din egen medicin och öva på din intuitiva förmåga. Under 9 veckor får du tillsammans med andra kvinnor jobba med att komma ihåg vem du är och var du är påväg.

View Event →

Yin - De 5 Prana Vayus
Jun
16
9:00 AM09:00

Yin - De 5 Prana Vayus

Prana är enligt yogisk filosofi en subtil form av energi som finns i luft, vatten, föda och solljus, och som ger liv till all materia vi har omkring oss. Prana fördelar sig i den fysiska kroppen på fem olika sätt (prana, apana, saman, udana, vyana), i fem vayus (vindar) till olika områden. Under denna långyin får du fördjupa dig i Prata Vayus.

View Event →
Kakaomagi
Jun
1
9:00 AM09:00

Kakaomagi

Denna ceremoni inleds av kraftfulla pranayam övningar där vi med hjälp av andetaget öppnar upp och rensar ut blockeringar. Vi får lära oss olika andnings tekniker för att minska stress, öka energi samt varva ner. Vi fortsätter med att sätta intentioner samt dricka ceremoniell, vegansk kakao från Magiska Bali och dansar intuitivt till trummor och rytmisk musik. Vi avslutar denna workshop med meditation och mantra sång.

View Event →
Fullmoon Breathwork
May
18
9:30 AM09:30

Fullmoon Breathwork

“This flower moon, we are asked to build intimacy and trust with our own souls through this process of being new - to bravely face ourselves, accepting of all parts of us, shedding and emerging.”

-Asali

Maj månads blomstermåne i Skorpionen för med sig energin av transformation och förnyelse.

View Event →
Hipomania!
May
16
5:00 PM17:00

Hipomania!

Josephine Selander, viryayogans grundare och ägare av Nordiska Yogainstitutet kommer till Umeå. En sann inspirationskälla med stor kunskap om såväl yogans filosofi som om biomekanik och asana. Bäckenet är minst sagt en central del av kroppen, och de muskler som är kopplade till höfterna påverkar ryggen, stabilitet i kroppen och till och med andningen.

View Event →
Reiki II
May
11
to May 12

Reiki II

IN THIS CLASS STUDENTS WILL GO DEEPER INTO THEIR STUDY OF REIKI

with the introduction of the two new Reiki symbols, exploring their intuition and new techniques, deepening self healing, and learning how to practice distance healing. 

Reiki Level 2 is also particularly effective in working with those wishing to break free of habitual patterns and addictive behaviors. 

View Event →
Yin - Prana
May
11
9:30 AM09:30

Yin - Prana

Temat för denna långyin är PRANA. Yogas beskrivning av begreppet prana är väldigt vetenskapligt. När vi talar om prana, menar vi varken andning, luft eller syre - prana är den ursprungliga livskraften.

View Event →
Yoga, vetenskap och fakta – därför fungerar det
Apr
12
5:30 PM17:30

Yoga, vetenskap och fakta – därför fungerar det

Visst känns det skönt i både kropp och själ att yoga?

Men är det ”bara” en känsla eller kan yogan faktiskt påverka vårt mående och hälsa? Ny spännande forskning visar att yogan inte bara ökar välbefinnandet, utan även kan ge bland annat en ökad stresstålighet, hjälpa vid depression och oro och minska risken för hjärt-kärlsjukdom.

View Event →
Yin + Reiki
Apr
6
9:30 AM09:30

Yin + Reiki

Du som har provat de här kombon tidigare vet hur fin den är. Den här lördagsmorgonen guidas du genom en yinklass för träelementet under tiden som du får Reiki, en Japansk metod för att ge energi.

Låt vinterns tunga bagage smälta bort och öppna din sinnen för nya mönster och vårens knoppning.

View Event →
Compassion & Yoga
Mar
23
9:00 PM21:00

Compassion & Yoga

Välkommen till en workshop där du får ge dig själv kärlek och omtanke, genom yogapositioner hämtade från yinyoga och restorative yoga, genom andningsövningar och genom loving kindness/compassion-meditation. Under workshopen kommer du att få fördjupa dig i självmedkänsla och få lära dig hur du kan öva upp din medkänsla till dig själv.

View Event →
Reiki Level 1
Mar
23
to Mar 24

Reiki Level 1

Anyone can learn Reiki! You will receive the level one Reiki attunements which are a wonderful gift you will have for a lifetime! 


This is a fantastic tool for anyone who is interested in or is already involved in some sort of healing work. It is also a great tool for anyone who has contact with people: doctors, nurses, teachers, yoga instructors, friends and family.

View Event →
BREATHWORK FOR FORGIVENESS
Mar
22
5:30 PM17:30

BREATHWORK FOR FORGIVENESS

"Forgiveness is the magnet which draws you endless good. It wipes clean the slate of the past to let you receive in the present." -- Catherine Ponder

BREATHWORK IS an active meditation technique that allows you to connect with your breath and clear your mind and body of stuck energy. It allows you to feel where your blocks reside and actively move through them, creating a pathway for an emotional detox.

View Event →
LJUSBADET
Mar
9
9:30 AM09:30

LJUSBADET

:: RÖRELSE X LJUDVÅGOR ::

En möjlighet att få näras och frodas i det flytande ljuset av självläkande rörelse och med frekvensen av ljudvågor.

Se det som en ceremoni där du hedrar det flytande ljuset som genomsyrar allt i naturen och i din natur. Ett hedrande till rörelsen som bor inuti, dina celler och till kraften som bor i dina flödande system.

Känner du dig nyfiken att få veta mer av denna lilla information, då rekommenderar jag dig att komma och utforska detta bad i Ljus. Resan och läkningen börjar redan här - när du känner kallet och beslutet att delta.

View Event →
Långyin - Recharge
Feb
23
9:30 PM21:30

Långyin - Recharge

I slutet av februari börjar vi få se allt mer av solens värmande stålar och hoppet om en kommande vår väcks till liv. Samtidigt så är vi här i norr medvetna om att det är rätt länge kvar tills vi kan hänga undan vinterjackan. Den här tiden på året kommer ofta upplevelsen av att känna sig lite utarmad, både till kropp och själ. Yin-perioden börjar sakta ebba ut och ökad Yang gör att vi börjar längta efter mer energi, värme, kraft och rörelse - att få vakna till liv efter en lång period av mörker och kyla.

View Event →
Yoga, Strength & Science
Feb
18
to Mar 18

Yoga, Strength & Science

Hur kan vi använda vetenskaplig kunskap om vävnad och principer från träningslära i vår Yogapraktik? I denna Workshop-serie utforskar vi hur vi smart kan använda oss av vetenskaplig evidens om hur vi bygger styrka och anpassar våra vävnader för förändring i vår yoga.

I fyra olika Workshops använder vi oss av enkla principer från träningsläran för att göra yogan till ett smart verktyg att stärka våra vävnader både i rehabiliterings och förebyggande syfte inför yogapositioner och annan träning. Wear, repair and prepare!

View Event →
Breathwork ceremony for the new moon
Feb
3
9:00 PM21:00

Breathwork ceremony for the new moon

Breathwork är en teknik för självläkning och närvaro. Under nymånen är det en fin tid att sätta intentioner och påminna sig om närvaro och vad det är du vill ge näring till i just ditt liv. Här får du möjlighet att med ditt andetag rena den emotionella kroppen från blockerad energi. Med intelligensen i ditt andetag så skapar utrymme i din kropp och i ditt hjärta till det som behöver få rum att växa.

View Event →
Kakaoceremoni
Jan
25
6:00 PM18:00

Kakaoceremoni

Välkommen till detta unika tillfälle att få dricka ceremoniell Kakao från Guatemala och Bali.
Denna kväll inleds av ett Yoga Pass med temat “Hjärtats Magi “, med yoga och meditation för att öppna upp vårt fjärde Chakra. I Anahata chakra jobbar vi med compassion, förmågan att förlåta oss själva och andra, samt läkande energi.
Yoga passet avslutas med intuitiv dans och rörelser där du bjuds in till att slappna av i sinnet och guidas av Kakaon, musiken och din kropp.

View Event →
REIKI II
Jan
19
to Jan 20

REIKI II

IN THIS CLASS STUDENTS WILL GO DEEPER INTO THEIR STUDY OF REIKI

with the introduction of the two new Reiki symbols, exploring their intuition and new techniques, deepening self healing, and learning how to practice distance healing. Reiki Level 2 is also particularly effective in working with those wishing to break free of habitual patterns and addictive behaviors. 

View Event →
Breathwork for Self Love
Jan
18
5:30 PM17:30

Breathwork for Self Love

"I love myself." the quietest. simplest. most powerful. revolution. ever." - Nayyirah Waheed”.

BREATHWORK IS an active meditation technique that allows you to connect with your breath and clear your mind and body of stuck energy. It allows you to feel where your blocks reside and actively move through them, creating a pathway for an emotional detox.

View Event →
Yinutbildning - De fem elementen
Jan
11
to Jan 13

Yinutbildning - De fem elementen

Välkommen till en fördjupningsutbildning i Yinyoga.

Här dyker vi djupare in i läran om de fem elementen jord, metall, eld, vatten och trä. Vi går in på hur elementen relaterar till varandra och vilken betydelse elementen har i våra liv och hur de hör ihop med det inre och yttre kretsloppet. Vi tittar närmare på anatomi och ditt unika uttryck som lärare.

View Event →
Nyårsyoga
Dec
31
10:00 AM10:00

Nyårsyoga

På nyårsafton är du välkommen till Love Yoga, där Maria Östlund guidar dig i ett lugnt yogaflöde. Genom lagren i din intelligenta kropp och genom att lyssna in till flödet inom oss har vi alla möjligheten att vi släppa taget. Att läka. Att skapa plats för det som vill växa inom dig. Under klassen använder vi oss av asana, formationer och flöden som ställen för reflektion och release.

View Event →
Breathwork för transformation
Dec
29
10:00 AM10:00

Breathwork för transformation

Breathwork för att ömsa skinn - så du kan kliva ur dina gamla mönster och kliva in i din fulla kraft.

Kom och lämna de lager som känns trånga, uttjatade, de lager som du bär men som inte längre har ett syfte för din väg vidare i livet. De som snarare hindrar dig än låter ditt ljus skina.

View Event →