Reiki:

75 minuter - 750 kronor

30 minuter - 400 kronor

Distansreiki 30 minuter - 400 kronor.Thai Yoga Massage:

90 minuter - 888 kronor

Breathwork:

75 minuter - 888 kronor

13032018-L1002774.jpg

REIKI 60 minuter

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som ger effekt vid till exempel smärta, stress och ångest. Behandlingen ger en djup avslappning där du kan släppa på fysiska och mentala spänningar.  Behandlingen ger kroppen och sinnet möjlighet att få en välgörande återhämtning. Effekterna av Reiki sätter igång kroppens naturliga läkningsprocesser.

Reiki är en healingteknik som kommer från Japan. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi”.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin och dels genom kroppens subtila energisystem. Behandlingen kan tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera.

Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

THAI YOGA MASSAGE

Här får du slappna av i en frigörande massage med fokus på att släppa spänningar genom fasciakroppen och i energikroppen. Thai Yoga massage handlar om stretch, beröring och närvaro. En masssageupplevelse du inte vill missa.

BREATHWORK 1:1

Breathwork är en aktiv meditationsteknik där du använder andetaget för att rensa kroppen från känslomässigt skräp. Breathwork rör upp och ut emotionell energi och underlättar för att frigöra känslor i kroppen. Breathwork är den metod som hjälpt mig komma åt de känslor och trauman som sitter djupare rotade i min kropp. Jag har kunnat hitta orsaker / rötter och lärt mig omprogrammera undermedvetna mönster och självbilder.

  • Breathwork balanserar nervsystemet och bjuder in till självläkning.

  • Breathwork är stressreducerande och ger dig en känslomässig detox. 

  • Breathwork öppnar upp och kopplar upp dig till den läkande frekvensen.

  • Breathwork kan förändra djupt programmerade känslomässiga mönster och hjälpa vid depression och ångest.

  • Breathwork kopplar upp dig till din intuition, hjälper dig att komma åt din kreativitet och öppna ditt hjärta till att känna en ökad tacksamhet och självkärlek.

  • Det är också är ett effektivt sätt att känna sig klarare och i bättre kontakt med sig själv .

Jag guidar dig genom andetaget/meditationen med hjälp av intuitiv guidning och eteriska oljor.

 

Efter en behandling är det vanligt att känna sig trött. Drick gärna mer vatten än du vanligtvis gör och vila om du behöver. Boka din behandling genom att gå in på https://www.frivarelse.se/.