13032018-L1002774.jpg
 

REIKI 60 minuter

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. 

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. 

Reiki är en form av healing – ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. 

Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. 

Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin och dels genom kroppens subtila energisystem.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan. Ordet Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi”.

Reiki behandlingen utförs av Maria Östlund REIKI Level 1&2.

Investering:

1 tillfälle á 60 minuter 650:-,

1 tillfälle á 30 minuter 400:-

4 tillfällen á 60 minuter 2000:-

Distansreiki 350:- för 30 minuter.

Du betalar via swish eller med kort på Love Yoga Umeå.