New to (Love) Yoga

12032018-L1002596.jpg
 
 

Ny till yoga?

Y O G A - Union, disciplin, förening.

I  tusentals år har yoga fått människor att må bättre och hitta sinnesro. För oss på Love Yoga handlar det inte om att prestera på yogamattan utan att om att bli bättre vän med oss själva. Oavsett vad det är som för dig till yogan så finns det så mycket att upptäcka.

Yoga finns i många olika former allt från lugn restorative yoga till svettig vinyasa. Hos oss på Love Yoga arbetar vi med ett holistiskt synsätt på människan. Oavsett om du kommer till oss för att bli starkare, smidigare eller söker ett sätt att varva ner så är du välkommen.

Vi erbjuder klasser för alla nivåer och intentioner. Allt för att du ska hitta den yogan som passar dina behov.

 

“This very body that we have, that’s sitting here right now…
with its aches and its pleasures…
is exactly what we need to be fully human, fully awake,
fully alive” ~ Pema Chodron

 

Vilken klass ska jag välja?

Bra klasser att starta med om du är nybörjare är Slow Flow, Basic Intuitive Flow, Yin eller Deep Rest&Reiki.  Alla dessa klasser är mjuka, lugna och ger dig tid att hitta in i din kropp. Vill du ha en mer fysisk träning  och inte är ny för yoga är Intuitive Flow / Yoga Lab och Yoga Puls / Yoga Core yogan för dig. Men du är självklart välkommen på de mer mjukare passen för att ytterligare fördjupa din yogapraktik.

Alla våra lärare har lång erfarenhet och många utbildningar i ryggsäcken. Så vilken klass du än väljer är du i goda händer av en erfaren guide. 

Vad ska jag ha med mig?

Mjuka kläder och kanske en vattenflaska. Allt du behöver för yogapraktiken kan du låna av oss.