Maria Östlund  Grundare och ägare till Love Yoga. Maria startade Love yoga i Umeå med visionen att skapa ett yogacommunity. Ett ställe att mötas utan prestationer, titlar och stress. Ett ställe för reflektion, rörelse och kärlek. Att skapa en trygg och lugn zon för både rörelse och stillhet.  Viryayoga, Authentic Flow, Embodied yin, Restorative, Breathwork och flera andra skolor och inspirationskällor. Under mina klasser guidar jag dig genom kroppen och bjuder in till en medveten , intelligent yoga. I flöde och i stillhet. "Vi kan genom att sätta en intention för det vi gör, expandera vår kapacitet att mötas och bli mött. " Min utbildning: VIryayoga, 200h, Nordiska Yoga institutet Strenght&Mobility 32h, Nordiska Yogainstitutet Vessel 100h, Authentic Flow Tribe Snake Medicine , Restorative Yoga Rest in Power, Tibetansk healing & Thai Yoga massage Dvalan - Restorative Yoga  Embodied Flow Yin 100h Embodied Mama 50h Rekihealing 1 & 2 Breathwork healing guide Utbildad Holistisk Hälsocoach vid IIN Jag har studerat med Satu Tuomela, Tiina Ravelin, Robin Tåg, Josephine Selander, Christopher Wallis, Tara Judelle, Scott Lyons, Michelle Baker, David Elliott, Erin Telford.

Maria Östlund

Grundare och ägare till Love Yoga. Maria startade Love yoga i Umeå med visionen att skapa ett yogacommunity. Ett ställe att mötas utan prestationer, titlar och stress. Ett ställe för reflektion, rörelse och kärlek. Att skapa en trygg och lugn zon för både rörelse och stillhet.

Viryayoga, Authentic Flow, Embodied yin, Restorative, Breathwork och flera andra skolor och inspirationskällor. Under mina klasser guidar jag dig genom kroppen och bjuder in till en medveten , intelligent yoga. I flöde och i stillhet.

"Vi kan genom att sätta en intention för det vi gör, expandera vår kapacitet att mötas och bli mött. "

Min utbildning:

VIryayoga, 200h, Nordiska Yoga institutet

Strenght&Mobility 32h, Nordiska Yogainstitutet

Vessel 100h, Authentic Flow Tribe

Snake Medicine , Restorative Yoga

Rest in Power, Tibetansk healing & Thai Yoga massage

Dvalan - Restorative Yoga

Embodied Flow Yin 100h

Embodied Mama 50h

Rekihealing 1 & 2

Breathwork healing guide

Utbildad Holistisk Hälsocoach vid IIN

Jag har studerat med Satu Tuomela, Tiina Ravelin, Robin Tåg, Josephine Selander, Christopher Wallis, Tara Judelle, Scott Lyons, Michelle Baker, David Elliott, Erin Telford.

Nanny-Maja Anderback  Med en kärlek till rörelse och anatomi leder Nanny-Maja dig genom roliga klasser där du definitivt kommer arbeta igenom kroppen och sinnet. Nanny-Maja Anderback, kandidat i idrottsmedicin och arbetar för Nordiska Yogainstitutet. 500 timmar Viryayogalärare.

Nanny-Maja Anderback

Med en kärlek till rörelse och anatomi leder Nanny-Maja dig genom roliga klasser där du definitivt kommer arbeta igenom kroppen och sinnet.

Nanny-Maja Anderback, kandidat i idrottsmedicin och arbetar för Nordiska Yogainstitutet.

500 timmar Viryayogalärare.

 
Agneta Lindgren  Agnetha fick upp ögonen för den yogiska vägen för 20 år sedan. En väg som har varit händelserik, lärorik, berikande och livsbejakande men även stundtals turbulent, omtumlande och mödosam. . "Men varje sten jag lyft på har genererat mer lycka, glädje och harmoni och bidragit till större lugn, ökad tillit och förståelse. Den yogiska vägen har även lett mig in mot ayurveda, aromaterapi, zenmeditation mm. Yoga works! Jag talar av egen erfarenhet, med otaliga timmar på mattan och i livets villervalla." Utbildningar: Licensierad i Vinyasa yoga med specialarbete om yogisk psykologi grundutbildning i Hathayoga Gravidyoga Yinyoga ( för Ulrica Norberg) Yoga för barn ( Ann Svärdfält)

Agneta Lindgren

Agnetha fick upp ögonen för den yogiska vägen för 20 år sedan. En väg som har varit händelserik, lärorik, berikande och livsbejakande men även stundtals turbulent, omtumlande och mödosam. . "Men varje sten jag lyft på har genererat mer lycka, glädje och harmoni och bidragit till större lugn, ökad tillit och förståelse. Den yogiska vägen har även lett mig in mot ayurveda, aromaterapi, zenmeditation mm. Yoga works! Jag talar av egen erfarenhet, med otaliga timmar på mattan och i livets villervalla."

Utbildningar:

Licensierad i Vinyasa yoga med specialarbete om yogisk psykologi

grundutbildning i Hathayoga

Gravidyoga

Yinyoga ( för Ulrica Norberg)

Yoga för barn ( Ann Svärdfält)

Fatima Jelassi  Fatima är läraren som undervisar med hjärta, hjärna och känsla. Med starka flöden som bjuder in till en förkroppsligande kontakt guidar hon dig genom intressanta och roliga flöden.

Fatima Jelassi

Fatima är läraren som undervisar med hjärta, hjärna och känsla. Med starka flöden som bjuder in till en förkroppsligande kontakt guidar hon dig genom intressanta och roliga flöden.