Petra Karp Gidlöf  Ägare och yogalärare Love Yoga Luleå. För mig är det viktigt att skapa en trygg och lugn zon i yogastudion. Där du som klient får en fantastisk upplevelse och känner trygghet blandat med rörelseglädje. Min passion för rörelse och min glädje att coacha andra hoppas jag smittar av sig under mina yogaklasser. Min utbildning: Depth, YinYoga 100h, Authentic Flow Tribe Embodied Flow 200h  Snake Medicine , Restorative Yoga lärare Tiina Ravelin Rest in Power, Tibetansk healing & Thai Yoga massage lärare Tiina Ravelin Regndroppsmassage, lärare Britt Wikström Luleå Reiki Level One, lärare Michelle Baker Reiki master Grundtränarutbildning 1 SISU Empowering Coaching SISU 3D träning SISU Plattformen Norrbottens Ishockeyförbund Träningslära 1 & 2 Norrbottens Ishockeyförbund    

Petra Karp Gidlöf

Ägare och yogalärare Love Yoga Luleå.

För mig är det viktigt att skapa en trygg och lugn zon i yogastudion. Där du som klient får en fantastisk upplevelse och känner trygghet blandat med rörelseglädje.

Min passion för rörelse och min glädje att coacha andra hoppas jag smittar av sig under mina yogaklasser.

Min utbildning:

Depth, YinYoga 100h, Authentic Flow Tribe

Embodied Flow 200h 

Snake Medicine , Restorative Yoga lärare Tiina Ravelin

Rest in Power, Tibetansk healing & Thai Yoga massage lärare Tiina Ravelin

Regndroppsmassage, lärare Britt Wikström Luleå

Reiki Level One, lärare Michelle Baker Reiki master

Grundtränarutbildning 1 SISU

Empowering Coaching SISU

3D träning SISU

Plattformen Norrbottens Ishockeyförbund

Träningslära 1 & 2 Norrbottens Ishockeyförbund

 

 

 Vi söker brorsor eller syrror till Love Yoga familjen.   Vi tror på att skapa en härlig atmosfär med olika typer av lärare och olika yogastilar. Om du tror att du skulle passa in i Love Yoga familjen så hör av dig så tar vi en kopp te och snackar.  Kanske är du våran syster eller bror?

Vi söker brorsor eller syrror till Love Yoga familjen. 

Vi tror på att skapa en härlig atmosfär med olika typer av lärare och olika yogastilar. Om du tror att du skulle passa in i Love Yoga familjen så hör av dig så tar vi en kopp te och snackar. 

Kanske är du våran syster eller bror?