YOGA klasser på Love Yoga Luleå

Vi erbjuder yogaklasser för alla nivåer. Oavsett erfarenhet så kan du hitta någon eller några klasser som passar dig.

 
 
Tadasana.jpg

Flödet-Find YOUR flow

Flödet är en lekfull dynamisk klass där du bjuds in till att möta dig själv både fysiskt och mentalt. Vi yogar igenom hela vår kropp, med vårt andetag som chaufför skapar vi ett stärkande, intelligent flöde.

Varje yogaklass på Love Yoga Luleå utgår från ett tema och syfte. Allt för att du hela tiden ska få utmaning och utveckling.

Du yogar alltid utifrån din egen kropp, din egen känsla och din egen förmåga. Inifrån och ut, utifrån och in. I  flödet kommer du att erbjudas möjlighet till pranayama och mantra.

 Find your flow klasserna är inspirerade av Embodied Flow™.

Flödet är en yogaklass för dig som har yogat förut och behärskar solhälsning A och B.

 
Namastemudra.jpg

Pausen-SLOW DOWN

Mindre här och där - mer här och nu. Under pausen erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att  utforska din egen  kropp, dess rörelser och mobilitet i ett mjukt dynamiskt flöde. Andetaget är din chaufför, den som startar, styr och formar dina rörelser.

Vi skapar tillsammans en medvetenhet och lär oss att kommunicera mellan våra olika kroppssystem.

Du rör dig  i lugna yogaflöden och skapar stöttning för din kropp av block, bolster och band. Alla kan delta i denna yogaklass oavsett yogaerfarenhet eller träningsbakgrund . Just Du kan med fördel plugga in dig på denna yogaklass och ladda dina batterier.

Ett perfekt break i arbetsdagen!

 
16731651_10155846310869972_1732508910_o.jpg
 

Yin is IN

I dagens samhälle där vi stressar runt och sällan låter vår kropp få möjlighet till återhämtning är yinyoga den perfekta yogaklassen.

Om du tränar väldigt hårt och intensivt är yinyoga ett mycket bra komplement då du ger musklerna en fantastisk chans att återhämta sig och du kommer åt att arbeta med din bindväv som omhuldar dina muskler. Du skapar utrymme i din kropp och på så sätt mobilitet.

Under en yinyoga klass fokuserar vi på kroppens bindväv, vårt skelett, våra leder och ligament. 

Med hjälp av den kinesiska medicinen och yogapositioner som byggs upp längs med meridianerna i kroppen kan vi påverka hälsostatusen på våra inre organ.

Din medvetna närvaro är i fokus under denna klass och du ges en chans att stanna i yogapositionerna under en längre stund och får på så sätt ytterligare tid för dig själv och ditt andetag.

En yogaklass som passar alla nivåer, oavsett yogabakgrund eller träningsbakgrund.

lotte-meijer-142578.jpg
 

Senioren

En yogaklass för dig som är 60+ med möjlighet att yoga dagtid. Under senioren jobbar vi med att öka styrka och ledrörlighet med den egna kroppen som redskap.

Utifrån senaste forskningen om träning hos äldre och med yogaformerna embodied flow och yinyoga som bas kommer vi att yoga i lugn takt i 45 minuter.  

Passar dig som genom lugn och balanserad yoga vill öka din styrka, förbättra och underhålla din ledrörlighet samt balans.

Syftet med senioren är att bli starkare och rörligare i vardagen.

”Den som inte planerar in tid för att motionera får så småningom planera in tid för att vara sjuk”

 

 
IMG_0287.jpg

Friday morning work out

Starta sista dagen på arbetsveckan med en svettig yogaklass.

Du kommer under klassen att arbeta med styrka i ben, mage, rygg, axlar och armar.

Yogaklassen är influerad av free movement, dans, pilates och funktionell träning.
Du kommer att få avsluta klassen i yoga nidra, djup avslappning.

Ge dig själv den bästa starten på fredagen!