Klasser

Alla våra klasser är till för alla. Erfaren som nybörjare så kan du välja och vraka, testa och se vad som passer dig och det du behöver bäst.

 
 

SLOW FLOW

Mindre här och där - mer här och nu. På Slow klassen får du utforska kroppens rörelser och mobilitet i ett mjukt dynamiskt flöde. Andetaget är det centrala, det som styr och formar våra rörelser, inifrån och ut - utifrån och in. Vi skapar en medvetenhet och en kommunikation i och mellan våra olika kroppssystem. Vi yogar med stöd av block, bolster och band. Alla kan oavsett yogaerfarenhet med fördel plugga in sig på denna klass och ladda batterierna.

YIN

På den här klassen får du jobba med din bindväv (fascia), skelett, leder, ligament och de inre organen.  Medveten närvaro är i fokus på denna klass.  Yinyoga handlar om att öka insikten om den enorma intelligens som kroppen faktiskt inhyser. Genom att släppa taget och öva på acceptans, tålamod och ödmjukhet skapas utrymme för självläkning på alla plan - fysiskt, själsligt och spirituellt. I dagens samhälle där vi stressar runt och sällan låter vår kropp få möjlighet till återhämtning är yinyoga den perfekta yogaklassen.

L1003727.JPG
EAS_DSC0359.jpg

DEEP REST & REIKI

Restorative yoga handlar om att hitta in i en djup avslappning. Här får du vila i ett space där du får chans att hitta hem, återställa och återhämta dig. Vi stöttar upp varje position med  klossar, bolster, bollar och band. Varje klass består av ett fåtal positioner där vi stannar upp till tio minuter. Under klassen ger vi dig Reiki, som är en japansk healingmetod som lugnar nervsystemet. Klassen skapar en känsla av release och avslappning och du får chans att gå ner i varv på djupet, till kärnan där du kan laddas från din egen källa av energi. 

 

INTUITIVE FLOW

En utforskande och stärkande yogaklass med asana och somatiska rörelser.  Här får du får utforska yoga med kreativa sekvenser utifrån gruppen som samlats just den dagen.
Under den här klassen du bjuds in till att möta dig själv både fysiskt och mentalt. Vi jobbar utifrån frågeställningen: hur kan vi bibehålla vår närvaro och medvetenhet i rörelse?  Du utgår alltid utifrån din egen kropp, din egen känsla och din egen förmåga. Inifrån och ut, utifrån och in. Det är bra om du har testat Hatha Basic flow innan du går på den här klassen, speciellt om du är nybörjare.

Varje klass innehåller pranayama och tantrisk filosofi.

Inspirerade av bland annat Embodied Flow™ och Viryayoga.  

 

 

KUNDALINIYOGA

Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform där den mentala och andliga delen av yoga ges större utrymme. En yogaklass består av genuint sammansatta yogaövningar som integreras med kraftfulla andningstekniker och avslutas med en kortare meditation.

Kundaliniyoga är en yogaform som ger snabb effekt. Vitaliteten ökar och sinnet tränas att bli starkt och flexibelt för att klara utmaningar i form av stress och förändringar. Kundaliniyogan påverkar dig fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt.

 

YOGA PULS / YOGA CORE 

En rolig, stärkande och utmanande klass där vi jobbar med dynamisk yoga och framförallt dina coremuskler. Vi jobbar både stabiliserande och stärkande på ett medvetet kontrollerat sätt. Här bygger du styrka samtidigt som du jobbar med rörlighet. Denna klass är ett perfekt komplement till både övrig träning och yoga samt en rolig pulshöjare.

L1003789.JPG

Följ oss på instagram @loveyogaumea