Regndroppsmassage 60 minuter

Regndroppsmassage-regndroppstekninken

RDT - eller Raindrop Technique är en välgörande och mjuk taktilmassage på rygg och fotens reflexpunkter, där terapeutiska eteriska oljor utgör den bärande essensen för ny kraft, balans och välbefinnande. 

Terapiformen renar kroppen från bakterier, virus och slaggprodukter, stärker immunförsvaret och har potential att lindra rygg- och nackbesvär, reducera huvudvärk och stressrelaterade symptom.

Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor. Behandlingen avslutas alltid med healing och balansering.

Oljorna som används är 100% rena ekologiska oljor, extraherade från kraftfulla växter & örter ur moder jord. De väldoftande oljorna frisätter energi även på ett känslomässigt plan då de påverkar limbiska systemet - vårt känslocentrum i hjärnan.

Regndroppsmassagen utförs av Petra Karp Gidlöf, utbildad regndropsmassageterapeut.

Investering:
800 kr
2800 kr 4 kort

Du betalar via swish eller med kort på studion.

REIKI 60 minuter

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. 

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. 

Reiki är en form av healing – ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. 

Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. 

Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin och dels genom kroppens subtila energisystem.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan. Ordet Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi”.

Reiki behandlingen utförs av Petra Karp Gidlöf, utbildad REIKI I & II.

Investering:

1 tillfälle 800:-, 4 tillfällen 2800:-

Du betalar via swish eller med kort på Love Yoga Luleå.

45 min djupgående massage

En djupgående massage som grundar sig i klassisk svensk massage, triggerpunktsbehandling, beröringens kraft och aromaterapi. 

Varje session är individuell - det är ditt behov som styr vad din
behandling kryddas med! 

Genom ett kort samtal om din medicinska bakgrund, nuläget och den intuitiva vägledning jag får skapas förutsättningarna för din kropp att sjunka in i naturlig återhämtning.

Massor med må-bra hormoner, frigjorda spänningar, ökad blodcirkulation och utskjutsad slagg är några av massagens effekter som tar dig till ditt naturliga flöde. 

Utrensningen som sker under och efter massage stöttar du bäst upp med att vila en stund efteråt och dricka mycket vatten.

45 min, delkropp 600 kr

Du betalar via swish eller med kort på Love Yoga Luleå.

Djupgående massage utförs av Paulina Ravelin, utbildad massageterapeut.

ALLA VÅRA BEHANDLINGAR PÅ LOVE YOGA STUDIO UTFÖRS MED KÄRLEK TILL VÅRA KLIENTER

TALA GÄRNA OM FÖR OSS TERAPEUTER OM DET ÄR NÅGOT SPECIELLT DU GÅR IGENOM JUST NU SÅ ATT VI KAN BEHANDLA DIG EFTER DINA FÖRUTSÄTTNINGAR.